Hazai környezetben játszik bajnoki mérkőzést a VIKSZ-Agria RC-Eger női csapata az NB II Keleti-csoportjában. A hevesiek az alapszakasz hatodik fordulójában a Hajdúböszörményt fogadja vasárnap. Az egriek két játékosuktól elköszöntek!

Az Agria RC győzelmi kényszer alatt fog játszani, hiszen csak a siker lehet elfogadható a HTE ellen, amely sereghajtó a pontvadászatban. Fontos kiemelni, hogy az egri lányok nincsenek abban a helyzetben, hogy bárkit lebecsüljenek. Egy győzelem mellett háromszor hagyták el vesztesen a pályát, nem árt tehát az óvatosság. Megfelelő koncentrációval, és a Szegeden mutatottnál jobb nyitásokkal valamint fogadásokkal nem lehet probléma a siker.

A VIKSZ-Agria RC vezetése közben bekeményített! Nem megfelelő hozzáállás miatt két röplabdázóra nem számítanak a továbbiakban. Az amatőrszinten is a rendnek kell lennie elvet követik a csapatnál. Gáspárdy György ügyvezető tájékoztatása szerint Nemes Napsugártól és Gáspár Henriettától megváltak, szerelésüket már le is adták.

Példát kellene mutatni, nem kirugdosni
Olvasói levél érkezett az agriasport.hu szerkesztőségéhez. Egy édesanya nemtetszését fejezte ki azzal kapcsolatosan, hogy a közelmúltban két játékost is eltanácsolt a VIKSZ-Agria RC-Eger röplabdacsapatának vezetése. A levél teljes szövege ide kattintva olvasható!

(forrás: agriasport.hu)

Címkék: eger agria röplabda nb ii

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr533354164

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása