Teljes a női válogatott kerete

 2011.11.02. 17:48

Utolsó idegenlégiósként Horváth Dóra is csatlakozott az azerbajdzsáni olimpiai előselejtező-tornára készülő magyar női válogatotthoz, így már teljes a csapat kerete. A tiszaújvárosi edzőtáborozást csütörtökön és pénteken is edzőmeccs színesíti.

Ez a két találkozó része az intenzív kéthetes felkészülésnek és csapatépítésnek. A mérkőzéseket csütörtökön 18, pénteken pedig 11 órától rendezik Csehországban, az osztrák határhoz közeli Mikulov városában. A jelenlegi bő keretből csak tizenketten utazhatnak majd el Azerbajdzsánba, a feladó, Milovits Júlia már korábban kidőlt sérülés miatt.

A keret: Csengeri Petra, Dégi Barbara, Dékány Bernadett, Horváth Dóra, Józsa Zsuzsanna, Kiss Katalin, Kötél Dóra, Kriegel Éva, Liliom Rita, Miklai Zsanett, Molcsányi Rita, Nagy Eszter, Oláh Vivien, Sándor Renáta, Tálas Zsuzsanna

(forrás: sport24.hu)

Címkék: olimpia válogatott röplabda

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr433348366

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása