A férfi NB I alapszakaszának nyolcadik fordulójában a Vegyész RC-Kazincbarcika szombaton 17 óra 30 perctől a Dági KSE csapatát fogadja. A vendégek előkelő helyen állnak a bajnoki tabellán, vagyis az eddigi eredményeik alapján jó meccsre van kilátás.

— Tavaly sem volt rossz a Dág, harcban állt a negyedik helyért — mondta Dudás András, a Vegyész RC edzője. — Egy jól összeállt társaság, évek óta nem változott az összetételük, stabilak, és mindenkire veszélyesek. Úgy gondolom, hogy ebben az idényben a tőlük várható eredményeket érték el, kikaptak otthon a Kecskeméttől, a Kaposvártól, viszont a Dunaferrt sikerült legyőzniük. Most kiderül, hogy mennyire jók, hogy ellenünk mire lesznek képesek idegenben. Picit csalóka a jelenlegi táblázat, hiszen ők még nem voltak szabadnaposak, és a pihenőjükkel, és egy esetleges vereséggel visszaeshetnek a tabellán.

A múlt héten a szabadnapját töltő Kazincbarcikánál az okozott gondot, hogy Orosz Ádám megsérült, a térdében beszakadt egy izom, ami bevérzett, így a center játékára egy hónapig nem számíthatnak. Ellenben Árva Milán válla meggyógyult, ő akár már a Dág ellen is bevethető.

— A szünet jól jött, volt egy kis időnk gyakorolni, a szokásos nehézségekkel, az iskolai, munkahelyi elfoglaltságokkal tűzdelten is — mondta Dudás András. — Bízom benne, hogy itthon sikerül begyűjteni a győzelemért járó pontokat, de nem lesz könnyű. A Dág egy állandó hatossal játssza a meccseit, cserélni sem nagyon szoktak, valószínűleg így lesz ez most is. Bizonyára hajtani fognak keményen, nekünk is ezt kell tennünk, mert e nélkül aligha érhetjük el célunkat.

(forrás: Borsod Online)

Címkék: bajnokság röplabda nb1 kazincbarcika vegyész dág

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr693336184

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása