Pénteken 18 órától Békéscsabán játszik az Albrecht-Miskolci VSC-MISI a női NB I alapszakaszának nyolcadik fordulójában. A borsodiak már a csütörtök esti edzés után elutaztak a békési megyeszékhelyre, ahol a mérkőzés napján vezényel még egy rövid, átmozgató-jellegű tréninget Toma Sándor edző.

Nem tartott a kerettel a fiatal ütő, Pető Tamara, aki a hét elején részleges bokaszalag-szakadást szenvedett, ami miatt minimum hat hetet ki kell hagynia.

— Jó mérkőzést szeretnénk játszani a hazaiakkal, bízom benne, hogy a nagy termükben nem fognak gondot okozni a nyitásaik — mondta Toma Sándor. — Pörgős kis társaság a Békéscsaba, amerikai centerüket leszámítva, aki 192 centiméter magas, normálméretűek a játékosok. Tavaly is előttünk végeztek a bajnokságban, és most is az a céljuk, hogy bekerüljenek a legjobb négybe. A gödöllőiek ellen sok blokkot csináltunk, fegyelmezettek voltunk, szeretném, ha ezt továbbvinnénk.

A tizenkét-csapatos élvonalban jelenleg az ötödik az MVSC, ami jelzi a Miskolcon folyó munka minőségét és dicséri a lányok hozzáállását.

— Örülök ennek a helyezésnek, s az eddig gyűjtött tizennégy pontnak — reagált Toma Sándor, aki vasárnap 17 órától már a TF ellen irányítja csapatát. — Az sem lesz egy könnyű meccs. A TF-ből lassacskán ki fog alakulni egy jó csapat, de azt gondolom, itthon vennünk kell az általuk állított akadályt.

(forrás: Borsod Online)

Címkék: bajnokság miskolc röplabda nb1 mvsc

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr153320197

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása