Veszprémben tizenkét csapat részvételével rendezték meg a hagyományos Báthory röplabdakupát gyermek korosztályú leánycsapatok részére. Két napon át vetélkedett a tucatnyi együttes.

A szombati játéknapon a Sümeg volt a legjobb, megelőzve az Ikrényt és a veszprémi Báthoryt. Negyedik lett a Nagybajom, ötödik a Kalocsa, hatodik pedig a Tatabánya. Valamennyi csapatból különdíjat vehetett át a legjobb teljesítményt nyújtó játékos, így a sorrend szerint Kutasi Dzsenifer, Lőrincz Brigitta, Slemmer Bianka, Miklai Mercedesz, Fehérvári Anna, Nagy Zsuzsanna.

A vasárnapi játéknapon az aranyérmet a Kaposvári Sportiskola szerezte meg a házigazda Báthory és az ajkai Röpisuli előtt. Negyedikként zárt az Alap csapata, ötödik lett a veszprémi Deák, hatodik a Cholnoky. Ezúttal is különdíjat vehetett át együttesenként a legjobb játékos: Kántor Mercedesz, Nagy Kinga, Nemeshanyi Ninetta, Csiki Anita, Turcsányi Vivien, Steierlein Klaudia.

(forrás: Veszprém megyei Napló)

Címkék: veszprém röplabda utánpótlás

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr473312358

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása