A Kalo-Méh-Kecskeméti SE elvesztette az első szettet a Dági KSE otthonában a férfi NB I alapszakaszának hatodik fordulójában, de a következő hármat megnyerte, és ezzel a találkozót is, 3:1-re. Gyurkó Sándor edzőnek volt egy váratlan húzása a találkozón...

— Az első játszmában megint feladóátló-poszton voltak gondjaink, Csoma Krisztián bizonytalan volt, nagyon sokat rontott — mesélte a mester. — Nem mertem bent hagyni a második szettben, egy olyat húztam, ami talán váratlan volt, mert nem Schulcz Istvánt vittem be a helyére, hanem Szappanos Mátét, aki meghálálta a bizalmat, és nagyon-nagyon jól játszott. A második játékrészben nyitásban és blokkban is javultunk, kimondottan koncentráltan, jól játszott a csapat. Ezzel tudtuk megfordítani a meccset. Azt hozzáteszem, az történt, amire számítottam: a hazai együttes nagyon jó játékerőt képviselt, és bízom benne, hogy egy-két nagycsapat is pontokat fog hullajtani Dágon. Kiemelném még Farkas Péter játékát, aki szinte hiba nélkül játszotta végig ezt a mérkőzést.

NB I, férfiak, alapszakasz, 6. forduló
Dági KSE — Kalo-Méh-Kecskeméti SE 1:3 (18, —19, —16, —23)

(forrás: kesport.hu)

Címkék: bajnokság kecskemét röplabda nb1 dág

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr43306283

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása