Pedig nekünk sikerült... Hétvégi női beharangozónkból ugyanis sikeresen kifelejtettük az Újpesti TE Challenge Kupa-visszavágóját, amelyet szombaton rendeznek a Vasas angyalföldi, Fáy utcai sportcsarnokában!

A BITT KNRC-Kaposvári Egyetem vasárnap délelőtt 11 órától az Újpesti TE csapatát fogadja a női NB I alapszakaszának hetedik fordulójában. Ide kattintva olvasható előzetesünkben erről a meccsről a következőt írtuk:

Korán kelnek az újpestiek, és utaznak Kaposvárra. A kérdés csak az, milyen kerettel? Az Extraligából érkezett riválisok ellen eddig az első csapat játszott, nem sok sikerrel (vereség a BSE, a Gödöllő és a Békéscsaba ellen), míg a korábbi másodvonalbeli, tehát NB I-es csapatok ellen a junior állt fel, de csak a Tatabányát tudta megverni. Ha minden igaz, most a felnőttek utaznak a somogyiak otthonába, és korai kelés ide, nemzetközi és hazai sorozatterhelés oda, nyerni fognak.

Tippünk 0:3

Ehhez képest az a helyzet, hogy az Újpest felnőtt keretének tagjai szombaton 17 órától a Vasas angyalföldi, Fáy utcai sportcsarnokában Challenge Kupa-visszavágót játszanak a török Nilüfer Belediye Bursa ellen, így egyáltalán nem biztos, hogy vasárnap hajnalban Kaposvárra utaznak! A törökök az első meccset nagyon simán nyerték 3:0-ra, kérdés, hogy a magyarok az idegenbeli összecsapás tapasztalataira alapozva ki tudnak-e találni valamit a fizikai fölényben lévő rivális ellen...

Címkék: röplabda ute újpest challenge

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr43303944

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

figyelmes8 2011.10.16. 07:59:18

Újpest és a nemzetközi szereplés? Ez vicc?
Újpest és a hazai szereplés?
Hol a szinvonal?
Hol a szakma?
Egy régi, röplabdás berkekben is jól csengő "Újpest" lejáratásának lehetünk szemlélői!
És az MRSZ romjai...?
süti beállítások módosítása