Orosz rulett három szettben!

 2011.10.11. 21:06

Elképesztő mérkőzésen veszített a Sümegi RE a férfi NB I alapszakaszának ötödik fordulójában, Szolnokon. A továbbra is nyeretlen bakonyiak mindhárom játszmában vezettek, de végül a hajrában hibáztak.

A Sümeg nekiesett ellenfelének és összeszedett, jó játékkal rendre két-három ponttal vezetett (12:14, 21:22). A végjátékban buta hibák és ideges kapkodás után a Sümeg több játszmalabdát is elpackázott, így a hazaiak örülhettek (1:0).

A folytatásban Kaposi helyett Soós érkezett a bakonyiaknál, aki újabb lendületet adott a csapatnak (8:12, 16:20), de a végén megint leblokkoltak a játékosok (2:0). A harmadik felvonásban sem változott az addig megszokott forgatókönyv: 3:8 és 14:15 után 23:23-ra alakult az állás, a végén pedig a Szolnok megnyerte a mérkőzést (3:0).

Teljesen egyenrangú ellenfélként küzdött a Sümeg, de a játszmák végjátékában gyermeteg hibákat követett el. Elsősorban mentálisan kell javulniuk a dunántúliaknak.

Fehér Tibor: — Nekünk már a legnagyobb ellenfelünk önmagunk.

NB I, férfiak, alapszakasz, 5. forduló

Szolnoki Főiskola RK-SI — Sümegi RE 3:0 (27, 27, 26)

Szolnok, 100 néző. Játékvezetők: Csizmarik, Bodrogi
Szolnok: Rása A., Rása G., Bodonyi, Kovács S., Szöllősi, Tarjányi. Csere: Bede (liberó), Tóth I. Edző: Gulyás Ferenc
Sümeg: Gőczi, Cziczó, Puspán, Kaposi, Petre, Németh Z. Csere: Horváth Cs. (liberó), Molnár, Bedőcs, Soós. Edző: Fehér Tibor

(forrás: Veszprém megyei Hírlap)

Címkék: bajnokság szolnok röplabda nb1 sümeg

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr323296003

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása