A Pécsi TE-PEAC 3:1-re nyert a Kunhegyes ESE otthonában a férfi NB II alapszakaszának második fordulójában. Pedig a baranyaiaknál már a bajnokság második mérkőzésére bekövetkezett az edzők rémálma: sérülések, betegségek, hiányzások és játékengedély hiánya miatt összesen heten tudtak részt venni a mérkőzésen. KÉPEKKEL!

— A sok sérültünk és a harmadik szett dekoncentráltsága miatt a kelleténél nehezebben, de hoztuk a mérkőzést — értékelt Gyöngyösi Zoltán, a győztes Pécs játékos-edzője. — A Kunhegyes idén kettős igazolások nélkül, saját nevelésű játékosokból rakta össze csapatát. A fiatal gárda játékában még sok a hiba, de egységes, hajtós csapat, bárkit meglephetnek. Ezt bizonyították Veszprémben is, ahol csak 3:2-re maradtak alul. Nálunk szerkezeti átalakításra volt szükség, többen nem a saját posztjukon játszottak, és az utazás is hosszú volt, így nem ígérkezett könnyűnek a mérkőzés.

A baranyaiak az első szett közepétől érvényesíteni tudtál nagyobb játékerejüket, így a második játszmában ritka nagy különbség alakult ki.

— Sajnos a harmadik felvonásban kijöttek a szerkezeti hibák, a gyenge nyitásfogadás miatt nem alakult ki megfelelő támadójátékunk — mesélte Gyöngyösi Zoltán. — Cserére nem volt lehetőségem, ennek ellenére rendezni tudtuk a sorokat. A mérkőzés fő pozitívuma, hogy meghatározó játékosaink hiányában is nyerni tudtunk. Az első és a második forduló győzelmei után jövő héten a mezőny egyik legerősebb csapatát, a Somogyjádot fogadjuk hazai pályán. Remélem a betegek, sérültek felépülnek, mert ellenük csak erős összeállításban, jó játékkal van esélyünk a győzelemre.

NB II, férfiak, alapszakasz, 2. forduló
Kunhegyes ESE — Pécsi TE-PEAC MSB 1:3 (—19, —8, 15, —21)

Címkék: pécs bajnokság röplabda pte kunhegyes nb ii peac

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr313290273

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása