Kedves Barátaim! Egyhetes külföldi nyaralással ünneplem a hunvolley.blog egyéves születésnapját. Ugyanakkor mégsem maradtok röplabdás hírek nélkül, hiszen örömmel és büszkeséggel jelenthetem, hogy segítőtársam akadt a magányos harcban, mégpedig az angliai Leedsben tanuló és röplabdázó Tóth Milán személyében! Előre is köszönöm neki a segítséget!

Könnyen előfordulhat, hogy én magam legközelebb október 14-én, jövő pénteken frissítem az oldalt. Ha internetezési lehetőséghez jutok, természetesen azonnal tolom a legfrissebb híreket, cikkeket, információkat, tudósításokat szeretett blogomra, de nem ígérek semmit, mert ez az egy hét most tényleg a pihenésé lesz.

Kérlek benneteket, hogy ebben az időszakban is küldjétek szorgalmasan az anyagokat, méghozzá a milan10kb@gmail.com e-mailcímre, és segítsétek Milán munkáját, ahogyan az enyémet szoktátok!

Megértéseteket köszönöm!

Dani

Címkék: vélemény röplabda

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr843283490

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása