A Kaposvár elleni hazai vereséget pénteken 18 órakor a Kecskemét otthonában javíthatja ki a Dunaferr SE férficsapata. Az újvárosiak a felkészülés során egyszer már legyőzték az alföldieket.

Az elmúlt héten a bajnoki címvédő kaposváriak ellen 3:0-s vereséget szenvedtek hazai környezetben a dunaújvárosiak. A találkozó elején túlságosan tisztelték ellenfelüket, ami rányomta bélyegét az első játszmára. Elsősorban sánc- és mezőnymunkában maradtak alul, de a támadójátékban sem voltak igazán jók. A Dunaferr-re nehéz feladat vár pénteken is, hiszen a kecskemétiek erejére jellemző, hogy Kaposváron csak 3:2-re kaptak ki. Az alföldiek különleges csapatépítő tréninggel is készültek a Dunaferr elleni bajnoki találkozóra, ugyanis egyik volt csapattársuk családi szőlőjében szüreteltek a játékosok.

Az újvárosiak hagyományos edzésekkel készültek az összecsapásra, amelyeken próbálták túltenni magukat a somogyiak elleni vereségen. Tomanóczy Tibor vezetőedzőnek elsősorban a fejekben kellett rendet raknia.

— A heti munkában voltak pozitív jelek, bízom benne, hogy ez nyert szettekben is mérhető lesz a péntek esti meccsen — nyilatkozta a tréner. — Hazai pályán nagyon kellemetlen ellenfél a Kecskemét. Biztos vagyok benne, hogy kemény, agresszív nyitásokkal készülnek ellenünk. Az a lényeg, hogy megfelelő önbizalommal lépjünk pályára, mert különben esélyünk sem lesz a jó eredmény elérésére. A keretben egy változás lesz, a bokaszalag-szakadás miatt legalább egy hónapra kidőlő Szűcs Ákos helyett Blázsovics Péter utazik.

(forrás: Dunaújvárosi Hírlap)

Címkék: bajnokság kecskemét dunaújváros röplabda nb1 dunaferr

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr603267303

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása