Az Albrecht-Miskolci VSC-MISI vasárnap délután hazai pályán játszik a bajnoki címvédő BSE-vel a női NB I alapszakaszának ötödik fordulójában.

— Nem lesz egyszerű a helyzetünk, hiszen a legutóbbi három idény aranyérmesét fogadjuk — mondta Szajkó Tímea, a miskolciak csapatkapitánya. — Ennek ellenére a jó meccsben bízunk, abban ugyanis teljesen biztosak vagyunk, hogy izgalmas mérkőzés láthat majd a közönség. Az tagadhatatlan, hogy a fővárosiak az esélyesek, mi viszont úgy gondoljuk, hogy akár szettet is rabolhatunk a címvédőtől. Mire alapozzuk ezt az optimizmust? Heti edzésmunkánk jól sikerült, nagyon sok sáncgyakorlatot végeztünk, a BSE játékosai ugyanis remekül ütnek, ezért a tréningeken elsősorban erre készültünk.

Az MVSC egyik legjobbjáról köztudott, hogy a munka mellett sportol, de közölte: a kettőt össze tudja egyeztetni, így nincsenek gondjai. A munkahelyén ugyanis támogatják, a főnökei örülnek, ha az újságban látják a képét, sőt eredményeik után is érdeklődnek.

(forrás: Borsod Online)

Címkék: bajnokság miskolc röplabda nb1 bse mvsc

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr43268280

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása