A Realio Kft. és a Szegedi Tudományegyetem Egyetemi Hallgatói Önkormányzat SE kooperációjával két év kihagyás után ismét életre keltette a felnőtt női röplabdát Szeged városában.

A csapat játékosai az ország különböző pontjairól, röplabdás fellegváraiból — Békéscsabáról, Budapestről, Kalocsáról, Kecskemétről, Nyíregyházáról és Szolnokról — érkeztek az SZTE-re. Többen megfordultak már az Extraligában, NB I-ben és NB II-ben is, sőt, korábbi ifjúsági-válogatottal is büszkélkedhetnek a csongrádiak.

Az idei szezonban több nagy feladat vár rájuk. Az NB II Keleti-csoportjának rendkívül erős mezőnyében való helytállás mellett a Magyar Egyetemi és Főiskolai Országos Bajnokságban a döntőbe jutás az elvárás.

Aki ebben a lányok segítségére lesz, egyrészről a Realio Kft., amely névadószponzorként kiemelt támogatást nyújt a csapatnak, másrészt pedig az SZTE EHÖK SE, amely jogi és intézményi hátteret, felszerelést és sporteszközöket biztosít a bajnokságban való sikeres szerepléshez.

Címkék: szeged röplabda nb ii

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr183264356

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása