A TEVA-Gödöllői RC kiköszörülte a pénteki, BSE elleni meccsen esett csorbát, hiszen az NB I alapszakaszának negyedik fordulójában 3:1-re győzött az Újpesti TE otthonában.

A pénteki vereség után a gödöllői csapat felszívta magát, és már az első játszmát is majdnem megnyerte. A tüzet már akkor is lehetett látni a lányok szemében. A második szettől folyamatosan javult a játékunk, és megérdemelten gyűjtöttük be a három pontot.

A maratoni hosszúságúra nyúlt nyitójátszmában a szép pontok és az egymás hibáira épített eredményesség egyaránt fokozta az izgalmakat. Mivel az utolsó momentumoknál a fővárosiak figyeltek jobban, ők örülhettek a vezetést érő részsikernek. De nem sokáig, mert a folytatásban nagyot változott a helyzet. A második szettben a játék minden elemében riválisuk fölé kerekedett gödöllői lányok valósággal állva hagyták a vendéglátókat, majd formájukat és elszántságukat átmentették a harmadik és a negyedik felvonásra is.

A rangadón elért gödöllői diadalban döntő érdemeket szerzett a 21 pontjával a mezőny legjobbjának tekinthető Csengeri Petra. Rajta kívül a center Széles Petra, és a liberó Lékó Lilla teljesítményét emelte ki Ludvig Zsolt. A TEVA-Gödöllői RC trénere hozzátette, hogy a két napon belül másodszor 31:29-re elbukott játszma ezúttal felpörgette a lányokat, akik küzdeni tudásból is jelesre vizsgázva nagyon fontos pontokat szereztek az UTE ellen.

NB I, nők, alapszakasz, 4. forduló

Újpesti TE — TEVA-Gödöllői RC 1:3 (29, —17, —19, —24)

Újpest, 200 néző. Játékvezetők: Hóbor, Horváth M.
Újpest: Kovács T., Rácz, Kapuvári, Grózer A., Nagyné, Szombathelyi K. Csere: Ancsin I. (liberó) Mester O., Czakó, Lutter E. Edző: Farkas Mihály
Gödöllő: Csengeri, Németh Zs., Lutter L., Merkószki, Szakmáry, Széles. Csere: Lékó L. (liberó), Berze Zs., Horváth G. Edző: Ludvig Zsolt

(forrás: grcvolley.hu, Gödöllői Hírek)

Címkék: bajnokság röplabda ute újpest gödöllő nb1

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr983256632

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

figyelmes8 2011.09.29. 08:16:57

Nem értem az UTE szakmai vezetését!
Mi lesz a szinvonallal?
Milyen lesz ez az idei bajnokság az I. osztályban?
süti beállítások módosítása