Elvileg a jövő hétvégén, október legelején kezdődik az NB II a nőknél és a férfiaknál is. Igen ám, de a női Keleti-csoport csapatai még a mai napig nem kapták meg az időpontokat tartalmazó táblázatot...

A női másodosztály csoportbeosztásait korábban már közöltük, ide kattintva megtekinthető! A női NB II Nyugati-csoportjának időrendje ide kattintva letölthető! A Keleti-csoport időrendje még nem készült el, a hunvolley.blog információi szerint a Hajdúböszörmény dátumközléseinek hiánya miatt.

A férfiaknál a legutóbbi idényhez képest nincs Gyenesdiási Kinizsi, amelynek szakosztályvezetésben változás történt. Nagy Ferenc lemondott, helyette Vincze Tímea lett az új vezető. Felmérték reális lehetőségeiket, és a továbbiakban teljes mértékben az utánpótlás képzésére és versenyeztetésére helyezik a fő hangsúlyt. Ennek megfelelően az eddig egyre eredményesebben és megbízhatóan szereplő serdülő lánycsapatot kívánják nevezni az ősszel induló Dunántúli területi bajnokságba. A múlt évben indult leány mini csapat részére versenyzési lehetőséget kívánnak biztosítani a különböző teremtornákon. Ősztől kezdő fiúk számára gyermekcsapatot kívánnak létrehozni. A férfi felnőtt NB II-ben nem indít csapatot a szakosztály.

Mivel most nem szerepel a Közép-európai Ligában a Kaposvár, a somogyiak juniorcsapata sem vesz részt az NB II-ben, újra van viszont Somogyjád, és itt szerepel az élvonalból visszalépett Veszprém. Ezúttal is hét csapat alkotja a mezőnyt. Az időrend ide kattintva megtekinthető!

Címkék: röplabda nb ii

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr313238782

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

háló 2011.09.20. 17:05:42

Hogy még nincs meg a keleti csoport menetrendje,mutatja milyen fejetlenség van a mai röplabdában.Az is megér néhány szót,hogy nem kell minden csapatnak juniorcsapatott kiállítani.Kérdem Én mit fog csinálni a többi juniorcsapat.(Malmoznak)Ez a fejlődés iránya?
süti beállítások módosítása