A Kalo-Méh-Kecskemét 3:0-ra kikapott a házigazdától a romániai Nagybányán zajló Explorari Kupa első játéknapján. A bajnoki címvédő 3:1-re nyert a Dés ellen.

A Kecskemét a házigazda CS Stiinta Explorari Baia Mare ellen kezdte a tornát, éppen Kecskeméti Péter csapata ellen. A vége súlyos 3:0-s vereség lett a magyar együttes szemszögéből. A másik találkozón Mózer Zoltán és Nagy Péter csapata, a bajnoki címvédő Remat Zalau 3:1-re verte az Unirea Dej alakulatát.

Explorari Kupa, nemzetközi férfi felkészülési torna, 1. forduló


CS Stiinta Explorari Baia Mare (román) – Kalo-Méh-Kecskeméti SE 3:0 (12, 13, 15)
Játékvezetők: Dumitru, Serei
Nagybánya: Neamt, Kecskeméti, Mititelul, Socaciu, Negrean, Tutea. Csere: Tofan, Balog (liberók), Cuciureanu, Raileanu, Veber, Pastean. Edző: Marius Botea, Sorin Pop
Kecskemét: Tóth I G., Csányi, Bokor G., Csala, Dorcsák, Csoma. Csere: Szabó T., Szappanos M. (liberók), Hatvany Zs., Somodi, Farkas P., Schulcz. Edző: Gyurkó Sándor

Remat Zalau (román) – Unirea Dej (román) 3:1 (18, –21, 12, 20)

A további program
Szeptember 17. szombat
16.30: Remat Zalau – Kecskemét
18.30: Unirea Dej – Stiinta Explorari Baia Mare
Szeptember 18. vasárnap
13.00: Kecskemét – Unirea Dej
15.00: Stiinta Explorari Baia Mare – Remat Zalau

Címkék: románia kecskemét nagybánya román röplabda mare kecskeméti baia mare baia

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr713233516

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása