A VK Komarno elsőségét hozta a Székesfehérváron megrendezett hagyományos La Grandi Kupa férfi felkészülési torna. A helyezésekért összesen nyolc együttes versengett a kétnapos eseményen.

Az utolsó pillanatok egyikében a Péccsel kiegészült mezőny A-csoportjának küzdelmeit a székesfehérvári Vörösmarty Általános Iskolában, míg a B-csoport párharcait a Felsővárosi Általános Iskolában rendezték. A szombaton lebonyolított csoporttalálkozók és keresztjáték után vasárnap a helyosztókat rendezték. Az idei torna legjobb csapata a VK Komarno lett, megelőzve a Somogyjádot és a Dorogot.

A fehérvári érdekeltségű résztvevők közül a Felsővárosi-Masita FRKE az ötödik, az Alba Java pedig a nyolcadik lett. A torna kiemelkedő teljesítményt nyújtó játékosa címet hárman érdemelték ki: a veszprémi Szűcs Péter, a szlovák Michal Cseh, valamint a somogyjádi Szentes Zoltán.

La Grandi Kupa, férfi felkészülési torna, Székesfehérvár

1. VK Komarno (szlovákiai)
2. Somogyjádi RSZSE
3. Dorog ESE
4. Veszprémi RC junior
5. Felsővárosi-Masita FRKE
6. OSC
7. PTE-Pécsi EAC
8. Alba Java

(forrás: szekesfehervar.hu)

Címkék: székesfehérvár röplabda

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr873228746

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása