Igazi sztárt láthatott, aki kilátogatott hét végén a MAFC-BME-Mapei – Csepel (3:0) élvonalbeli férfimérkőzésre. A hazaiaknál az Éden Hotel tévésorozatból is ismert Bolvári Dániel is pályára lépett.

– Nyáron keresett meg a MAFC, hogy játszanék-e náluk – mondta a 32 éves Bolvári Dániel a mérkőzés után. – Huszonkét éves koromig röplabdáztam. Aztán abbahagytam, és elmentem úszni. Nem volt könnyű visszarázódni a hosszú kihagyás után. Az alapozás idején mindennap volt edzésünk. A bajnokság alatt heti három tréningünk lesz, s persze a meccsek.

Bolvárinak pazarul sikerült a visszatérés. Kezdőként kapott lehetőséget, és jó játékával hozzájárult ahhoz, hogy simán nyerjen az első fordulóban csapata. A MAFC nem tartozik a tehetős klubok közé, a játékosok a sportág szeretete miatt játszanak.

– Nem kapunk fizetést, de nagyon jó és összetartó közösség vagyunk. Szeretnénk beverekedni magunkat a legjobb négy közé – mondta Bolvári.

(forrás: Blikk)

Címkék: röplabda mafc bolvári

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr523225017

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása