Szombaton megkezdi szereplését a bajnokságban a Dunaferr SE férficsapata. A fiatal, alakulófélben lévő együttes a Nyíregyházát fogadja, természetesen a győzelem reményében.

A délután négy órakor kezdődő mérkőzés esélyesének a dunaújvárosiak számítanak, de összességében igazán nehéz feladat vár a csapatra az új idényben. Bár a szakvezetés célkitűzése az, hogy a legjobb négy között végezzen az alakulat, ezért alaposan meg kell majd dolgoznia Tomanóczy Tibor vezetőedzőnek és tanítványainak.

A Dunaferr alaposan átalakult a nyáron. Két remek játékos távozott: Bokor Elek Kazincbarcikán folytatja pályafutását, míg Tomanóczy Tibor felhagyott a játékkal, s a nyár eleje óta a csapat vezetőedzőjeként dolgozik a dunaújvárosi röplabda további fejlődéséért. Rajtuk kívül Lukács Attila és Hatvany Attila is munka mellett folytatja a röplabdázást, s ez egyben azt is jelenti, hogy a fiatal csapatban jelenleg nincs fizetett, profi játékos. Az érkezők oldalán egyelőre csak Neukum Gábor neve szerepel, aki ifjúsági-válogatottként Székesfehérvárról igazolt át a megye egyetlen NB I-es csapatához, amely tehetséges serdülőválogatottakkal töltötte fel keretét.

Ők már a csapat nyári felkészülési tornáin is bizonyították tehetségüket, s remélhetőleg a bajnoki csaták párharcainak légkörét is hamar megszokják. Az ujjá alakított szakvezetés nagyon bízik abban, hogy a megfogalmazott célkitűzést eléri a fiatal együttes, amely nagy bravúrral akár a dobogós helyezést is elérheti. Ehhez természetesen minden szurkoló segítségére szükség van, őket sok szeretettel várja a csapat minden hazai mérkőzésre, amelyek megtekintése ezúttal is ingyenes lesz.

(forrás: Dunaújváros Online)

Címkék: bajnokság dunaújváros röplabda nb1 dunaferr

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr543211255

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása