Erős nemzetközi tornán vesznek részt Békéscsabán a marosvásárhelyi CSU Medicina női röplabdázói szeptember 2-4. között. Négy mérkőzést játszanak három nap alatt.

Noha az idén a megszokottnál később kezdődik a román női röplabda-bajnokság a szerb-olasz közös rendezésű Európa-bajnokság miatt (Magyarországon ilyen probléma már régóta nincs), a szeptember hagyományosan az előkészületi mérkőzések, barátságos tornák ideje. A marosvásárhelyi CSU Medicina jó kapcsolatot ápol a magyar Békéscsabai RSE-vel, amely a tavaly részt vett Marosvásárhelyen az Erdély Kupán, most pedig a vásárhelyiek utaznak a viharsarki városba egy erős nemzetközi tornára, ahol a házigazdák mellett a szerbiai Spartak Subotica, a budapesti Vasas, és Romániából a CSM Lugoj lesz az ellenfelük.

A CSU Medicina, amely eddig egyetlen igazolást, a bolgár-román Chitigoi érkezését jelentette be a távozó Baciu, Dimény és Breban helyére, pénteken a Vasassal, szombaton a Lugossal és a Szabadkával, vasárnap pedig a házigazda BRSE-vel mérkőzik.

(forrás: szekelyhon.ro)

Címkék: békéscsaba marosvásárhely röplabda

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr783197068

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása