Az elmúlt hétvégén véget ért a zalaegerszegi AquaCityben a hatfordulós nyári strandröplabda-bajnokság, amelyet sokak megelégedésére a ZTE RK szervezett meg.

Az időjárás valódi strandhangulatot adott a zárófordulónak, csupán a nap zárása nem úgy sikerült, ahogy a szervezők szerették volna. A hatfordulós nyári sorozat záróeseményén ugyanis a szombat estére megérkezett hidegfront és a nagy szél meghiúsította a hivatalos eredményhirdetést, amelyet félbe kellett szakítani. A szervezők azonban ígérik: később ezt is pótolják majd.

A torna egyébként betöltötte azt a szerepét, amelyet szántak neki, hiszen a nyár során sok fiatal élvezetes és izgalmas mérkőzéseket vívott egymással. A viadal ebben a formában először került megrendezésre, de a szervezők a tornát jövőre még nagyobb rendezvénnyé szeretnék fejleszteni.

A tornasorozaton közel negyven csapat vett részt. A játékosoknak zárásként Balaicz Zoltán, helyi alpolgármester is gratulált, kiemelve a testmozgás fontosságát.

Az összesített végeredmény

Nők
1. Czinder Anikó, Kaprényi Piroska
2. Hári Eszter, Margitai Anna
3. Náhol Ágnes, Horváth Júlia

Férfiak
1. Gróf László, Gyenes Zoltán
2. Horváth Richárd, Koós Krisztián
3. Kiss Dénes, Kiss Gergely

Vegyes
1. Kaprényi Piroska, Horváth Richárd
2. Czinder Anikó, Gyenes Zoltán
3. Margitai Anna, Merth Attila

(forrás: Zalai Hírlap)

Címkék: zala röplabda zte zalaegerszeg strandröplabda

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr863189784

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása