2011-ben hivatalosan is megalakult egyesületünk a Tolnai Röplabda és Szabadidő Egyesület, amelynek célja Tolna városban és környékén a szabadidő és tömegsport – elsősorban a röplabda – népszerűsítése, megszervezése. A szabadidős sportok feltételeinek kialakítása, javítása.

Együttműködés a város általános iskoláival és középiskolájával. A fiatalok aktivizálása, és részükre a tevékeny közösségi élet lehetőségének megteremtése. Túrák kirándulások szervezése. A város szabadidős sportjának népszerűsítése érdekében versenyek szervezése.

Kapcsolatfelvétel, sportbarátság és együttműködés hasonló tevékenységű civil szervezettekkel, egyesületekkel. Rendszeres testmozgás biztosítása. Az egyesület célja továbbá az egészségre nevelés, az egészséges életmód kialakítása, a szabadidő sporttal való eltöltésének támogatása.

Tagjai részére rendszeres testedzés és sportolási lehetőség biztosítása. Az egyesülettel kapcsolatban lévő oktatási nevelési intézmények tanulói részére, Tolna város és környéke lakói részére, sportolási, testedzési lehetőségek megteremtése. A röplabda és egyéb szabadidős sportok népszerűsítése, utánpótlás nevelés.

Az egyesület hírei a Facebookon!

Címkék: tolna röplabda

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr893172934

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása