Edzőmérkőzést játszott a Kalo-Méh-Kecskeméti SE csapatával az alföldi városban edzőtáborozó magyar férfiválogatott, amely a Lettországi olimpiai elő-előselejtező párharcra készül. A barátságos meccs 2:2-es végeredménnyel zárult.

A kecskemétieknél a régi-új játékosok – Csoma Krisztián és Szappanos Máté – máris beilleszkedtek a csapatba, és remek teljesítményt nyújtottak. Csala Bernát a második szettben megsérült, és a bokáját fájlalta. Valószínűleg nem komoly a dolog, de edzője, Gyurkó Sándor nem merte kockáztatni további szerepeltetését. Az alföldiek nagyon szoros szetteket játszottak, a harmadik szettől pedig átvették az irányítást, úgy tűnt, mintha kevésbé fáradtak volna el, mint ellenfeleik, köztük az egykor Kecskeméten játszó Kaszap Tamás és Szabó Alpár.

– A dunaújvárosi vereségből sem vonok le messzemenő következtetéseket, és abból sem, hogy két szettet nyertünk a magyar válogatottal szemben – mondta Gyurkó Sándor, a Kecskemét vezetőedzője. – Annak viszont örülök, hogy a fáradtságküszöbünket egyre jobban sikerül kitolni, így játékosaimon már jóval később jelentkeztek a kimerültség jelei, mint a legutóbbi tornán. Fontos, hogy nagyon nehéz felkészülési időszak kellős közepén tart a csapatunk, a mérkőzés utáni napon reggel kilenckor már futtatom kint a pályán a srácokat. Ennek a bejelentésnek kevésbé örültek, de amit elterveztem augusztusra, azt végig fogjuk csinálni, függetlenül attól, hogy most jó meccset játszhattunk a magyar válogatottal. Célunk ugyanis nem ez, hanem a bajnokság vagy a Magyar Kupa elhódítása. De addig még rengeteg edzés vár ránk.

(forrás: baon.hu)

Címkék: kecskemét válogatott röplabda

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr253160240

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása