További változásokon megy át a Békéscsabai RSE női csapata, az egyesület amerikai játékosokat igazolt.

Már régóta napirenden volt, hogy a távozó Bucsi Barbara, Bozóné Bakos Rita, Jezerniczki Tímea és a Svédországba igazoló Meghan Sherman helyére játékosokat kell igazolni, hiszen kiválásukkal igencsak meggyengült a csapat. Nos, a Békéscsabai RSE vezetői nem is teketóriáztak, mivel az utánpótláskorúak még túlságosan fiatalok és rutintalanok ahhoz, hogy mélyvízbe vessék őket, a nemzetközi piacon néztek körül.

Feladóposztra a Kaliforniai Egyetem korábbi játékosa, Dana Vargas érkezett. A 22 éves röplabdázó édesanyját az USA történetének egyik legjobb feladójaként tartják számon, aki az 1984-es olimpián ezüstéremig vezette hazája csapatát. A centerkérdés is megoldódni látszik, hiszen érkezik a szintén amerikai Lana Zielke, aki ugyancsak 22 éves, és a Portlandi Állami Egyetem csapatát erősítette az elmúlt években.

Mindkét játékos 2012. április 30-ig kötelezte el magát az egyesülethez. A klub még egy ütőjátékos igazolását tervezi, akivel már előrehaladott stádiumban vannak a tárgyalások.

(forrás: beol.hu)

Címkék: békéscsaba röplabda brse

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr443155713

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása