A hunvolley.blog értesülései szerint a szövetség döntött a férfi, illetve a női Extraliga és NB I mezőnyének összevonásáról, a csapatok alacsony létszáma miatt. A versenykiírás módosítását a szerdai elnökségi ülése hagyhatják jóvá.

Honlapunk információi szerint a férfiaknál mindössze tíz, a nőknél 12 csapat gyűlt össze az Extraligában és az NB I-ben együttvéve, ezért a szövetségben a két csoport összevonásáról, egyben a versenykiírás módosításáról határoztak.

Úgy tudjuk, a férfiaknál a Veszprém után a Szeged sem indul, mert bár korábban mindkét egyesület jelezte részvételi szándékát, a póthatáridő lejártáig sem fizették be a nevezési díjat.

A férfiak mezőnyében biztosan ott lesznek a következő csapatok: Kaposvár, Kecskemét, Dunaferr, Kazincbarcika, Dág, MAFC, Csepel, Szolnok, Sümeg.

A nőknél a MÁV Előre, a Nyíregyházi Főiskola SE, az NRK-Nyíregyháza, a Kalocsa és az Eger hiányzik a legutóbbi bajnoksághoz képest. A Palotáról egyelőre nincs információnk.

A nők mezőnye: Vasas (csak a rájátszásban), BSE, Újpest, Gödöllő, Békéscsaba, Miskolc, Szolnok, Újbuda, Kaposvár, Veszprém, TF-KRA, Tatabánya

Címkék: röplabda extraliga

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr323139553

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

orbal 2011.08.10. 16:36:26

Szégyen! Még mindig a csapatoknak kell eltartani a szövetséget?
süti beállítások módosítása