Munkába állt a Vasas is

 2011.08.02. 08:19

Az új szezonban új néven szereplő Vasas-Óbuda-Hofeka hétfőn két edzéssel elkezdte a felkészülést a következő évadra. A Folyondár utcai első tréningen tizenhárom játékos vett részt.

Két vendégszereplő is ott volt a foglalkozáson: az olasz Asystel Novara játékosa, Horváth Dóra, és az angliai Leedsben röplabdázó Farkas Virág.

Ami a Vasast illeti: Gödöllőre távozott a cserefeladó, Lutter Liza, valamint Horváth Gabriella. Vatai Gabriella visszavonult, míg a csapatkapitány, Takács Zsófia a francia másodosztályban röplabdázik a továbbiakban. A többiek, azaz Milovits Júlia, Nagy Eszter, Miklai Zsanett, Borsos Lili, Dékány Bernadett, Oláh Vivien, Szalma Alexandra és Lévai Vivien maradt a Vasasban. Melléjük érkezett erősítésként a BSE-ből Sándor Renáta, valamint az utánpótláscsapatból felkerült a felnőttek közé a feladó Fábián Fanny, valamint a center Gubicza Laura, és a szélsőütő Takács Bernadett. Utóbbi kettő egyelőre igazoltan van távol az edzésektől, ők később csatlakoznak a kerethez.

Ezen a héten a csapattal edz még egy játékos: a megszűnés szélén álló NRK-Nyíregyháza nagy felfedezettje, Ilyés Bettina is a Folyondár utcában kezdte el az alapozást, és könnyen lehet, hogy a mindössze 15 esztendős, korosztályos válogatott játékos az óbudaiaknál folytatja a pályafutását.

Az első edzésről fotógalériája ide kattintva megtekinthető!

Címkék: röplabda vasas

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr563119105

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása