A magyar női válogatott 0:2-ről nyert 3:2-re Izrael ellen az Euroliga B-csoportában, a hatodik (utolsó) forduló első mérkőzésén, Debrecenben. Statisztika itt! Képgaléria itt!

Főnix Csarnok, kb. 200 néző. Hagyjuk... Botrány! De legalább az olimpiai bajnok vízilabdacenter, Steinmetz Ádám is ott volt a lelátón, így a tévékameráknak volt kit mutatniuk!

A magyar válogatott ezúttal sem léphetett pályára a legerősebb összeállításában, hiszen Liliom Rita nem volt ott a kezdőben. Aztán nagyon gyorsan be kellett állnia Sándor Renáta helyett, mert nagyon rosszul kezdtek a mieink, és az első szettet megdöbbentően simán elvesztették. A második etap jól indult, de szoros vereség lett a vége, innen azonban feltámadt csapatunk, és végül 3:2-re nyert, tehát a lehetséges három pontból kettőt megmentett!

Érdekesség, hogy blokkban és nyitásfogadásban megverte Izrael a magyar válogatottat, nyitásban viszont a mieink bizonyultak jobbnak. A két csapat szombaton 19 órától ismét összecsap.

Euroliga, nők, B-csoport, 6. (utolsó) forduló, 1. mérkőzés
Magyarország–Izrael 3:2 (–14, –25, 19, 22, 8)
Bulgária–Csehország 1:3 (–26, –12, 18, –20)

Címkék: izrael debrecen válogatott röplabda euroliga

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr773051884

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása