Már megint a Főnixben...

 2011.07.06. 20:10

Debrecenben játssza utolsó két Euroliga-mérkőzését a magyar női válogatott. Pénteken és szombaton egyaránt 19 órakor kezdődik a B-csoport alsóházi párharca, amelyen Izrael lesz a mieink ellenfele a Főnix Csarnokban. A helyszín a Magyar Kupa-döntőn már úgyis bevált, párszázan csak összejönnek most is a többezres arénában...

A magyar csapat eddig két meccset nyert, egyet éppen Izrael, egyet pedig Csehország otthonában. Az izraelieknek csak az az egy sikerük van, amelyet még a legelső meccsen a mieink ellen értek el. A magyar válogatott hat, Izrael négy ponttal rendelkezik jelenleg.

A csoport első helyéért Bulgária és Csehország harcol. A hazai pályán szereplő, és két pont előnyben lévő bolgárok az esélyesebbek, de a vetélkedésük már tétnélküli, ugyanis az isztambuli négyes döntő mezőnye már a legutóbbi forduló után kialakult.

Az A-csoportból a veretlen Szerbia megy tovább első helyen. A C-csoportot a törökök nyerik, de mivel ők házigazdaként automatikusan tagjai a finálénak, a legjobb második is ott lehet Isztambulban, ez pedig biztosan a B-csoport másodikja, Bulgária vagy Csehország lesz, tehát a sorrend nem számít.

Címkék: izrael debrecen válogatott röplabda euroliga

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr473045289

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

harzol 2011.07.07. 09:50:49

Itt lehet tippelni (fogadni) a meccsekre. Csak játék, ingyen van.
hun.gufedo.com/esemenyek/n/roplabda/id/37
süti beállítások módosítása