A pünkösdi, desedai viadallal hivatalosan is kezdetét vette a strandröplabda-szezon Somogy megyében is. A Búzavirág SC amatőr női, férfi és vegyes-páros kategóriákban hirdetett versenyt, sokan éltek a lehetőséggel, hatalmas homokcsaták dúltak.

Idén először randevúztak a Deseda toponári partján a strandröplabdázás szerelmesei. Az évadnyitó pünkösdi tornán 25 páros lépett homokra.

– Mivel ez a torna évadnyitó, nagyon várták a játékosok, hiszen ez kitűnő felkészülési lehetőség – mondotta Mészáros Antal Zoltán, a Búzavirág SC elnöke.

Lassan indul a megyei strandröplabda körverseny, ám így a többi tornán is részt tudnak venni a játékosok. A szezonkezdeten hét női, nyolc férfi, valamint tucatnyi vegyes-páros csatázott a ragyogó időben.

– Nagyon régen röplabdáztam már strandon, van vagy öt éve is – emlékezett Ékes Erika, kaposvári versenyző. – Most Kiss Norberttel indultunk vegyes-párosban, szeretnénk minél előkelőbb helyen végezni. Kulcsár Petrával indultam nőiben, vele a harmadik helyért játszunk.

A vegyes-párosok között végül az Ékes Erika, Kiss Norbert duó győzött. A második helyen Vartman Viktória és Böcz Dávid, a harmadikon pedig Matesz Georgina és Szlábi Ferenc végzett. A hölgyek versenyét Vajda Evelin és Vartman Viktória nyerte, a férfiaknál pedig a Böcz Dávid, Kiss Norbert egység volt a legjobb.

(forrás: kapos.hu)

Címkék: kaposvár somogy röplabda strandröplabda

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr632987600

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása