A 12. strandröplabda diákolimpia országos döntőjét Nyíregyházán, Sóstó Parkfürdőben rendezik június 17-21-én. Az utóbbi években jelentősen növekedő létszám miatt a zavartalan lebonyolításhoz elengedhetetlen a hat pálya, amelyek az idei versenyen is várják a csapatokat.

„A diákolimpia országos versenyprogramjai között a strandröplabda egyre népszerűbb, az utóbbi néhány évben pedig egyre népesebb sportággá nőtte ki magát – mondta Máthé Csaba, a Bujtosi Szabadidőcsarnok igazgatója. – Természetesen ez a játék színvonalának növekedésével is járt. Kevesen tudják, hogy a sportág diákolimpiai gyökereihez megyénk is szorosan kötődik, mivel kezdetekben az országos döntőknek több éven keresztül remek házigazdaként Tiszavasvári adott otthont.”

Nyíregyháza második alkalommal jelentkezett a strandröplabda országos döntő megrendezésére. A Magyar Diáksport Szövetség kedvezően bírálta el a Megyei Diáksport Tanács pályázatát, így a tanév egyik utolsó nagy diákolimpia-eseménye Nyíregyházán, a felújított, megszépült Sóstó Parkfürdőn kerül megrendezésére június 17-21. között, várhatóan 700 fő részvételével, négy nap alatt hat pályán.

(forrás: indexkelet.hu)

Címkék: nyíregyháza röplabda diákolimpia strandröplabda

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr682984244

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása