Szombaton a magyar női válogatott jelentős győzelmet aratott a Cseohrszág otthonában az Euroliga harmadik fordulójának második mérkőzésén. Horváth Dóra, a csapat egyik legjobb játékosa a magyar röplabdasport fejlődési kilátásairól és problémáiról beszélt a Magyar Rádiónak adott interjúban.

A 2006 óta Olaszországban profiskodó Novara-játékos, Horváth Dóra még a találkozó előtt, a gödöllői edzésen többek között arról is beszélt a rádiónak, mekkora a szakadék a magyar és az Európa-bajnok olasz női röplabda háttere között. A sportoló szerint a sportága Magyarországon egyelőre nagyon el van maradva a nemzetközi élvonaltól, a nyolcvanas évek óta alig van fejlődés, de az utóbbi időben valami megmozdult a sportág területén. Horváth Dóra azonban úgy véli, a komoly eredményekhez még kőkemény évek kellenek.

A rádióinterjú ide kattintva meghallgatható!

Címkék: válogatott röplabda euroliga horváth dóra

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr732978630

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása