Elnökváltás Kaposváron!

 2011.06.09. 23:27

Lemondott Fonai Tibor, a bajnoki és Magyar Kupa-címvédő Fino-Kaposvár férfi röplabdaklub elnöke. A hunvolley.blog értesülései szerint az egyesület csütörtöki közgyűlésén Egyed Lászlót, a névadó főtámogató Fino-Food Kft. tulajdonos-ügyvezetőjét választották elnökké.

Gelencsér László, Hilt István és Dr. Kaponya István kikerült a klubvezetésből, amelyet így a Fonai Tibor, id. Laszczik Iván, Dr. Borbély Csaba, Gergye István négyes alkot. Az új tagok közül Dr. Borbély Csaba egyetemi tanár, a Kaposvári Egyetem Gazdaságtudományi Kar Vállalatgazdasági és Szervezési Tanszékének vezetője. Gergye István a játékos Gergye Roland édesapja, helyi munkaügyi cégvezető, a Humán Globál Center igazgatója.

Címkék: kaposvár röplabda

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr52972040

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása