Egyelőre még sok a kérdőjel a BITT-Kaposvári NRC NB I-es női csapatának jövőjével kapcsolatban. A bajnokság tízedik helyén végző együttes tagjainak jó része érettségizik, vagy az egyetemen vizsgázik ezekben a hetekben, a fiatalok pedig az Országos Serdülő Kupa békéscsabai döntőjén vettek részt.

A klubvezetés közben azon dolgozik, hogy sikerüljön lezárni a szezont, illetve legyenek meg a feltételei a következő évi indulásnak. A szövetség az ígéretek ellenére sem mérsékelte a nevezési díjat a tavalyi évhez képest, így 590 ezer forintot kell előteremtenie július közepéig az egyébként is nehéz helyzetben lévő klubnak. A támogatások csökkenése miatt ahol csak lehet, farag a költségekből az egyesület, így szűkös lesz a következő esztendő.

Halász Márta edzővel folynak az egyeztetések a következő évadról, a játékoskeretben pedig minden bizonnyal több változás lesz, és a távozók lesznek többségben... A négy érettségiző, Rák Rebeka, Ihász Dóra, Harmath Zsófia és Rulek Rita további sorsa elsősorban az elért eredményektől függ. Pintér Zsanett és Balajcza Barbara tavaly hároméves szerződést írt alá, Szombathelyi Szandra pedig egy plusz egy évet vállalt, így őket minden bizonnyal továbbra is somogyi színekben láthatják majd az érdeklődők. A szakvezetés számít a legtehetségesebb utánpótlás-játékosokra is, akik közül többen felkerülhetnek az első csapat keretébe.

A felkészülés várhatóan augusztus elején kezdődik, addig pedig a lányok egy részét strandröplabda-versenyeken is indul majd.

(forrás: sonline.hu)

Címkék: kaposvár röplabda bitt

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr252961114

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása