Az MRSZ szerdai elnökségi ülésén döntött a Company Nyelviskola-Veszprémi RC fellebbezéséről. A beadványban megfogalmazott kérést a szövetség elnöksége annak ellenére méltányolta, hogy a bakonyiak közölték, a junior helyosztóra és az OIK döntőre sem utaznak el.

Az MRSZ elnöksége a versenybizottság határozatát felülbírálta, a Veszprémi RC-t nem zárja ki az Extraligából, de komoly pénzbüntetést ró ki az egyesületre, amit június elsejéig kell befizetni. Az üggyel kapcsolatban írt fellebbezés már azt is tartalmazta, hogy az OSB-vel kapcsolatban kialakult helyzetre a junior és az ifjúsági csapat tagjai kollektíven úgy reagáltak, hogy megtagadták a helyosztóra, illetve a döntőre való elutazást is, kijelentve hogy tudják, milyen komoly szankciókkal jár ez, de vállalják a következményeket. A klub fegyelmi eljárást indít sportolóival szemben, tekintettel az és erkölcsi kárra.

Az ügy előzményeiről ide kattintva olvashatnak!

(forrás: companyvrc.hu)

Címkék: veszprém röplabda serdülő utánpótlás junior osb extraliga vrc oik

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr972914986

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása