Dágon rendezték a férfi NB II juniorbajnokságának négyes döntőjét. Nagyon színvonalas volt az egész torna, hazai szemszögből csak egy szépséghibája volt az egésznek, hogy a fináléban az Eger nyert a végső ütközethez méltó meccsen, óriási izgalmak közepette.

Az elődöntőt viszonylag könnyen nyerte a Dág a Kunhegyes ellen 3:0-ra. Szinte minden összejött a hazaiaknak, zengett a csarnok, száz néző bíztatta a csapatot. A DJ minden pont után jobbnál jobb slágereket játszott. Ahogyan az komolyabb röplabdameccseken szokott lenni! A másik elődöntőn a Győr kikapott az Egertől 3:1-re. A harmadik helyért a Kunhegyes 3:0-ra verte a Győrt. Aztán jött a döntő, ahol az első szettet viszonylag könnyen megnyerte a házigazda. A következő részben viszont csak rohant az eredmény után a Dág, húsz pont felett már jelentősen vezetett Eger. Nagy bravúrral egyenlítettek a hazaiak (24:24), mégis a hevesieké lett a szett.

A harmadik etap elején sokat hibázott a Dág, sok volt a szervarontás, így ismét csak rohant az eredmény után a csapat. 7:3 után egyenlített a házigazda (11:11), de utána ismét meglépett az Eger, és magabiztosan be is fejezte a szettet. A negyedik szett elején mindent beleadtak a dágiak, elléptek 4:0-ra, csak tartaniuk kellett volna az előnyt, de ahogy fáradtak, és egyre gyermetegebb hibákat vétettek, úgy kapott erőre az Eger, amelyben néhány játékos a kazincbarcikai csapatban is játszik, és minden összejött nekik. Megérdemelten nyertek, a bírókra sem lehet panasz, meg volt elégedve velük mindenki. A szövetség végül hozott kupát és érmeket, így nem a hazaiaknak kellett azokat megvenniük. A dágiak ma is tettek valamit a magyar röplabdáért! A szurkolóktól is pozitív visszajelzéseket kaptak a házigazdák a rendezéssel kapcsolatban és a játék színvonalát illetően is. Természetesen megjegyezték a drukkerek, hogy hiányérzetük volt a végén. Mindenki nagyon akarta a győzelmet, de ilyen a sport!

NB II, férfiak, juniorbajnokság, négyes döntő, Dág
1. Eger
2. Dág
3. Kunhegyes
4. Győr

Címkék: röplabda junior dág

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr772906551

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása