Az ország négy legjobb férfi juniorcsapata találkozik egymással a hétvégén Dunaújvárosban. A döntő egyik esélyese a Dunaferr, a másik a Kaposvár. Az újvárosiak a bajnokság alapszakaszában csupán egyetlen vereséget szenvedtek. A szezon elején Kecskeméten kaptak ki hatalmas küzdelemben 3:2-re.

„A másik kilenc összecsapást megnyertük, így az alapszakasz élén végeztünk – mondta Tomanóczy Tibor, edző. – A négyes döntőbe kerülésért a Szolnoki RK-SI és a HPQ-Szegedi RSE csapatával kerültünk egy csoportba, ahonnan játszmaveszteség nélkül jutottunk a fináléba. Ezen eredmények tudatában megfelelő önbizalommal várhatjuk a hétvégi mérkőzéseket. Igaz, a bajnoki kiírás szeszélye miatt március közepe óta nem játszottunk tétmeccset, de a játékosok többsége a felnőtt csapat tagjaként rendszeresen pályára lépett. A Dávid Csanádra, Pápai Péterre, Szabó Balázsra, Jan Johanssonra és Szűcs Ákosra épülő juniorcsapatot mindenképpen az első két hely valamelyikére várom. Véleményem szerint a Kaposvár elleni összecsapás lesz a sorsdöntő. Szeretnénk elérni, hogy a szövetség vezetői hozzájáruljanak az eredeti kiírás szombati programjának megváltoztatásához, így a mi kaposváriak elleni mérkőzésünk zárná a négyes döntőt. A felkészülésünkben sokat segített a felnőtt csapat, hiszen az ellenük játszott edzőmérkőzéseken gyakorolhattunk. Ezen kívül rendeztünk egy felkészülési tornát is. A bajnokságban tavaly a kaposváriak mögött a második helyen végeztünk. Minimális célunk ennek az eredménynek a megismétlése, de a Kaposvár elleni összecsapáson a pillanatnyi forma dönt majd."

(forrás: Dunaújvárosi Hírlap)

Címkék: dunaújváros röplabda dunaferr junior

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr652902328

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

olyan8 2011.05.14. 01:22:52

Tud valaki egy pontos programot adni erről a junior döntőről?
Forgatókönyvet plíz!
Ha elég rossz lesz az időjárás akkor szívesen elugranék meccset nézni.

olyan8 2011.05.14. 01:25:57

Megtaláltam. Nem gondoltam volna, hogy a szövi honlapján még találni valamit.
süti beállítások módosítása