Csodálatos Veres Péter!

 2011.05.03. 00:32

A Dinamo Moszkva 3:0-ra nyert a Zenit Kazany otthonában az orosz bajnokság döntőjének második mérkőzésén. A fővárosiak magyar játékosa, Veres Péter a mezőny legeredményesebbjeként 18 pontot szerzett. Az egyik csapat harmadik győzelméig tartó párharc állása 1:1, folytatás május 6-án, pénteken, Moszkvában.

Ezúttal meglepően kevés nyitást kellett fogadnia Veresnek, pedig az ellenfelek (pláne Oroszországban) mindig őt találják meg. Most a liberó, Sztyepanjan húsz, a brazil Dante 19, a magyar röplabdázó viszont csak tíz szervát kapott, így a szokásosnál is jobb helyzetben volt a visszatámadásoknál. Ennek megfelelően (az egy nappal korábbihoz hasonlóan) ő kapta a legtöbb labdát, és ismét meghálálta a bizalmat! Kirobbanó formában játszik, 28 akcióból 15 alkalommal volt eredményes (54%), s végül 18 ponttal zárt (+12). Rajta kívül még a center, Kazakov volt nagyszerű formában (ahogyan vasárnap is), és Jakovlev is hozzátett a csapat teljesítményéhez. Érdekesség, hogy a már említett liberó, Sztyepanjan két pontot szerzett.

Statisztika itt!

Képgaléria itt!

Címkék: orosz moszkva zenit röplabda veres dinamo kazany

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr272873317

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása