Geiger András, Németh Szabolcs és Nagy Péter csapata, a Remat Zalau megvédte bajnoki címét Romániában! A zilahiak a döntő harmadik mérkőzésén, hazai pályán győztek 3:0-ra Kecskeméti Péter együttese, a Stiinta Explorari Baia Mare ellen, így összesítésben 3:0-ra megnyerték a párharcot.

A bronzérmet a Dinamo Bucuresti nyerte, amely a helyosztón 3:1-es összesítéssel jobbnak bizonyult Dávid Zoltán csapata, a CVM Tomis Constanta ellen. Az utolsó mérkőzésen a fővárosiak 3:2-re diadalmaskodtak a tengerparti városban, ezt megelőzően kétszer nyertek hazai környezetben 3:0-ra, és egyszer kikaptak Constantán 3:1-re.

(forrás: mediatica.ro)

Címkék: románia dávid nagy nagybánya zilah román bucuresti németh röplabda constanta dinamo mare kecskeméti geiger zalau remat baia mare tomis baia

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr812868697

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tria 2011.05.01. 12:12:01

Szép volt fiúk!
süti beállítások módosítása