A közhiedelemmel ellentétben nem jó előjel, ha egy magyar röplabdacsapat megnyeri a hazai bajnokságot és a kupát is. Az elmúlt idényben a BSE női együttese tarolt, miközben a játékosok több hónapja nem kaptak fizetést, s jelenleg is bizonytalan a szakosztály és a klub jövője. A Fino-Kaposvár játékosainak ugyan nem kell egyesületük megszűnésétől tartaniuk, de hiába lettek bajnokok és kupagyőztesek, a következő évaddal kapcsolatban sok a kérdőjel.

A férficsapat háza táján alig ünnepelték meg a sikereket, máris a következő szezon a téma. A kaposvári együttesért aggódókat több lényeges kérdés is foglalkoztatja. „Céljaink nem változnak, továbbra is három fronton szeretnénk helytállni, a magyar bajnokságon és a kupán kívül az európai sorozatban is a mezőny tagjai szeretnénk lenni – mondta Fonai Tibor, klubelnök. – Folyamatosan tárgyalunk a főszponzorral, a polgármesterrel és a lehetséges támogatókkal, de az anyagi kérdések még nyitottak, remélhetőleg május végére tisztábban láthatunk. Kántor Sándorral péntek este ültünk le tárgyalni a folytatásról, szeretnénk, ha maradna, de ehhez valószínűleg többször kell egyeztetnünk. Ha az ő elképzeléseit és a klub lehetőségeit össze tudjuk hangolni, akkor a következő szezonban is ő lesz a vezetőedző.”

(forrás: nso.hu)

Címkék: kaposvár röplabda

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr662867071

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

háló 2011.04.30. 16:45:57

Sajnos tudomásulkell venni a hazai röplabda a labdasportok közül hátul kullog.Nézetségben,szponzorálásban egyaránt.Csapatok megszünéséről szólnak a hiradások.Férfi NBII ben már csak egy osztály van a nőiben kettő.Ez utóbbiakból két csapat évközben visszalépett.Egész évben egyetlen női extraligás mérkőzést sem közvetített a Tv.Itt tart a magyar röplabda, és van még ettől lejjebb is.
süti beállítások módosítása