A hunvolley.blog a klubhoz közelálló, biztos forrásból úgy értesült, hogy a korábbi híreknek megfelelően Ludvig Zsolt lesz a TEVA-Gödöllői RC női csapatának edzője. A 36 éves tréner a május 15-ig élő szerződéssel rendelkező Deme Gábort váltja, aki az elmúlt két szezonban irányította az együttest. Érdeklődésünkre a klub egyik vezetője szerdán annyit mondott, hogy az edzőváltással kapcsolatban még semmilyen publikus információja nincs.

Ludvig Zsolt 1975-ben született. A Testnevelési Főiskola elvégzése után Forman József másodedzője volt, előbb a BSE csapatánál, majd az NRK-Nyíregyházánál. Forman távozása után ő lett a szabolcsi együttes vezetőedzője és időszakonként ügyvezetője is. Háromszoros bajnok (2002, 2003, 2007), négyszeres Magyar Kupa-győztes (2002, 2003, 2004, 2007), háromszor választották az év legjobb női felnőtt edzőjének (2002, 2003, 2007). 2010-ben távozott Nyíregyházáról. A magyar válogatottnál először Garamvölgyi Mátyás segítőjeként dolgozott, majd 2002-ben, 28 évesen vezetőedzővé választották, ezzel az olimpiai sportágakban ő volt minden idők legfiatalabb szövetségi kapitánya Magyarországon. 2009-ben mondott le. Jelenleg a szövetségben dolgozik az utánpótlásprogramok koordinátoraként.

Gödöllői vezetőedzők a közelmúltban,
a jelenben és a jövőben
Novák Gyula
Dobos János
Németh Lajos
Hollósy László
Tatár Mihály
Deme Gábor
Ludvig Zsolt

Címkék: röplabda gödöllő extraliga

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr862860952

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása