Egyik kulcsembere, ifj. Grózer György nélkül kénytelen végigjátszani a Világliga idei szezonját a német válogatott. A játékos sérülés miatt nem szerepelhet a nemzeti együttesben, Raynaud-szindrómát diagnosztizáltak nála az orvosok.

Grózer hidegnek érezte a jobb karját, ezért Düsseldorfba utazott, hogy Dr. Toni Kass, a válogatott orvosa megvizsgálja. Az érsebészeten Raynaud-szindrómát diagnosztizáltak nála, ami valójában igen gyakori jelenség a röplabdázóknál. A doktor kijelentette, biztos benne, hogy a feladóátló-poszton szereplő játékos a következő szezonban ismét ott lehet a pályán. Grózer ezután Olaszországba utazott, hogy egy másik konzultáció is megerősítse ezt az orvosi véleményt. Ő volt a lengyel bajnokság alapszakaszának legeredményesebb játékosa, de a rájátszásban már nem tudott segíteni az Asseco Resovia Rzeszów csapatának. A bronzpárharcra saját felelősségére mégis beszállt, és harmadik helyezéshez segítette együttesét. Két hónapot mindenképpen ki kell hagynia, hogy az őszi osztrák-cseh közös rendezésű Európa-bajnokságon ott lehet-e, még bizonytalan.

Címkék: német röplabda világliga grózer

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr332859775

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása