Dunaújvárosban lép pályára szerdán a Vegyész RC-Kazincbarcika csapata. A borsodi együttes a férfi Extraliga harmadik helyéért zajló rájátszásának harmadik mérkőzésén, 17 órától a Dunaferr SE vendége lesz. A párharcban 2:0-ra az újvárosiak vezetnek.

„Egyik mérkőzést sem így terveztük, de ellenfelünk mindkét találkozón labdabiztosabb volt – kezdte Dudás András, a Vegyész edzője. – Ez a gyakorlatban annyit tesz, hogy nem követtek el olyan hibákat, amelyeket nem mi kényszerítettünk ki, mi pedig gyakran a könnyű labdákat is elrontottuk. Ezek akadályozták meg, hogy nyerjünk. Nem kellett volna sok ahhoz, hogy fordított eredmények szülessenek. Amikor ott voltunk a nyomukban, esélyünk lett volna a sikerre, akkor gyakran mi hibázunk, nem pedig ellenfelünk kerekedett fölénk. Ennek a dolognak sok összetevője van, a mi felkészülésünk hozzájuk képest nem mindig ideális a játékosok különböző elfoglaltságai miatt, és ez így a hajrában kezd kijönni.”

A szakember arra a felvetésre, hogy most idegenben sem lesz egyszerű dolguk, a következőket mondta. „Bízom abban, hogy kijövünk ebből a hullámvölgyből, mert képesnek tartom rá a csapatot – magyarázta Dudás András. – Ebben a szezonban a Dunaferr elleni összecsapások azt mutatták, hogy minimális a különbség a két csapat játékereje között, és ez most is így van. Attól függetlenül, hogy a hazai pálya most az újvárosiak mellett szól, egyáltalán nem tartom lehetetlennek, hogy nyerjünk, és ezért mindent meg is fogunk tenni. Szeretnénk még egy meccset hazai környezetben játszani, és ha az első lépést meg tudjuk ehhez tenni, akkor utána bármi előfordulhat.”

(forrás: Borsod Online)

Címkék: dunaújváros röplabda kazincbarcika dunaferr vegyész extraliga

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr202856611

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása