A férfi Extraliga ötödik helyéért zajló rájátszásnak második mérkőzését szombaton rendezik, a Veszprém a Dágot fogadja. Az egyik csapat második győzelméig tartó párharcban a kistelepülés együttese szerzett előnyt, miután az első meccsen, hazai pályán 3:1-re nyert.

„Erősen megfogyatkoztunk az utóbbi hetekben, nem is akarok mást említeni, mint Cziczó Gábort és Puspán Balázst, akikről fogalmam sincs, hogy miért nem vettek részt a legutóbbi mérkőzésen – kezdte Nyári Sándor, a Veszprém edzője. – Ennek dacára úgy látom, ha nem is a legerősebb, de a legegységesebb, a leglelkesebb most a társaság, a hozzáállás mindenkinek példamutató. Az első meccs méltó volt mindkét félhez. Eddig mindannyiszor színvonalas, izgalmakban bővelkedő meccset vívtunk a Dággal, most sem volt ez másképp.”

A mester hozzátette, mindenképpen szeretnének harmadik mérkőzést, ezért minden erejükkel és tudásukkal azon lesznek, hogy kiharcolják az egyenlítést, vagyis a győzelmet. Az utolsó hazai bajnokin több olyan játékost is elbúcsúztatnak, akik utoljára viselik a veszprémi szerelést.

(forrás: Veszprém megyei Napló)

Címkék: veszprém röplabda extraliga dág vrc

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr12846311

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása