Három találkozóval folytatódnak a férfi és a női helyosztók pénteken és szombaton. A nőknél biztosan eldől a bronzérem sorsa, míg a férfiak az ötödik és a hetedik helyért játszanak – ha valamelyik csapat idegenben is nyerni tud, ezek a párharcok is véget érhetnek. Beharangozó!

Extraliga, nők, a 3. helyért, 5. mérkőzés

TEVA-GÖDÖLLŐI RC – ÚJPESTI TE
(április 22. péntek, 18 óra)

Hatalmas lehetőséget szalasztott el az Újpest azzal, hogy a hazai, negyedik meccsen nem tudta lezárni a párharcot. Az egyhetes szünet előtt a Gödöllő láthatóan meg volt rogyva, és talán azt lehetett gondolni, hogy a kihagyás az UTE játékosainak még jobbat tesz, mint a tavalyi bronzérmesnek, hiszen így az idősebb játékosok többet tudtak pihenni. Nos, a szerdai találkozó ennek ellenkezőjét igazolta: a gödöllőiek feltámadtak poraikból, és kiegyenlítették a párharcot, ezután pedig otthon fejezhetik be azt! Nagy siker lenne, ha a Magyar Kupa-ezüst után a bajnoki bronz is meglenne, de ne legyen kétségünk afelől, hogy ehhez az újpestieknek is lesz még egy-két szavuk...

Tippjeink
Rodics Dániel:
3:1
Erdős Levente: 3:1
Kovács Gábor: 3:0

Extraliga, férfiak, az 5. helyért, 2. mérkőzés

COMPANY NYELVISKOLA VESZPRÉMI RC – DÁGI KSE
(április 22. péntek, 18 óra)

A párharc első mérkőzésén, Dágon győzött a hazai csapat, ám a Veszprém a vártnál talán nagyobb ellenállást tanúsított, ez pedig bizakodásra adhat okot Nyári Sándor tanítványainak a pénteki találkozó előtt. A tavalyi negyedikből kedden Cziczó Gábor, Puspán Balázs, Katona Péter és Kráml Szilveszter is hiányzott, nagy kérdés, most milyen összeállításban tud majd pályára lépni Veszprém. A másik oldalon Szauter Péter első meccsen elszenvedett sérülése miatt főhet Oszuska I Zoltán feje, hiszen a kiváló centert nehéz lesz pótolni egy teljes meccsen keresztül, már ha Szauter varázsütésre fel nem épül péntekre. Ismét jó találkozóra van kilátás, amelyen a dágiak felszabadultan játszhatnak, hiszen ha vereséget szenvednek, hazai pályán még akkor is begyűjthetik az ötödik helyet. Igazi vesztenivalója tehát a Veszprémnek van...

Tippjeink
Rodics Dániel:
3:2
Erdős Levente: 2:3
Kovács Gábor: 3:1

Extraliga, férfiak, a 7. helyért, 2. mérkőzés

MAFC-BME-MAPEI - CSEPEL
(április 23. szombat, 11 óra)

A szerdai első meccset a két klub megegyezése értelmében a pályahátrányban lévő Csepel játszhatta otthon, és ha kínkeservesen is, de begyűjtötte az oly fontos hazai sikert. A MAFC annak ellenére nagyszerűen helyt állt, hogy feladói közül Vocskó Máté és Markovich Béla sem voltak jelen a csepeli találkozón, így az első két szettben a juniorfeladó, Molnár Zoltán passzolt, majd a meccs második részében a csapatkapitány, az amúgy ütőjátékos Tari Zsolt kapta ezt a feladatot. Egy szó mint száz, a Csepelnek fel kell kötnie a felkötnivalót, hiszen a MAFC hazai pályán immáron Vocskó Mátéval kiegészülve bizonyosan győzni szeretne szombaton, és erre minden esélye meg is van.

Tippjeink
Rodics Dániel:
3:1
Erdős Levente: 3:1
Kovács Gábor: 3:1

Címkék: beharangozó röplabda extraliga

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr762844618

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása