Szerdán 18 órától rendezik a férfi Extraliga döntőjének második mérkőzését. A Kalo-Méh-Kecskeméti SE és a Fino-Kaposvár ezúttal a Messzi István Sportcsarnokban csap össze. A pénteki első meccset a pályaelőnyben lévő somogyiak nyerték 3:1-re, így ma az egyenlítésért küzd az alföldi együttes.

A találkozó esélyesei egyértelműen a kaposváriak, miután a két szakosztály összehasonlíthatatlan anyagi lehetőségeinek köszönhetően bővebb játékoskerettel rendelkeznek, és rendszerint ők igazolják le a kecskemétiek legtehetségesebb játékosait. Ennek ellenére az alföldiek megmutatták, hogy nem félnek a nemzetközi kupában edződő riválisuktól, a szezon során sikerült is már legyőzniük őket.

A Kecskemét edzője egyértelműen kijelentette, a csapat győzelemre készül a mai napon is! „Azt várom, hogy hasonló hatékonysággal tudunk majd szerválni, mint az első összecsapáson, de ezeket nem tudják olyan jól fogadni, mint náluk, illetve ők nem fognak majd olyan erősen nyitni, mint pénteken – magyarázta Karagics Mátyás. – Felhívtam a fiúk figyelmét arra is, hogy olyan felfogásban, mint legutóbb a harmadik és a negyedik szettben tettük, nem lesz sok esélyünk ellenük. Mindenképpen győzni kell, ha szeretnénk valamit elérni, mert 0:2-ről már borzasztó nehéz lenne visszajönni.”

A klub vezetősége mindent megtesz, hogy minél több szurkoló bíztassa a csapatot. „Szeretnénk, ha minél több diák járna a mérkőzéseinkre, ezért ezúttal is meghirdettük a mindenki hozzon magával még egy embert akciónkat, amelynek keretében ha ketten jönnek egyszerre diákigazolvánnyal, mindössze 300 forintba kerül majd a jegy – tájékoztatott Breszkó András, szakosztályvezetője. – A felnőtt belépők is rendkívül kedvezőek, 600 forint mindössze. Nagyon fontos lenne, hogy győzni tudjunk, szerencsére immár mindenki egészséges.”

(forrás: delmagyar.hu)

Címkék: kecskemét kaposvár röplabda extraliga

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr372841952

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása