A pénteken kezdődő, Kecskemét elleni Extraliga-döntőre készülő Fino-Kaposvár keretében ebben az évadban több saját nevelésű reménység is helyet kapott. Közülük a 18 éves Gergye Roland már főszereplővé lépett elő, pedig csak néhány hónapja került a felnőtt keretbe.

„Nagyon örülök neki, és köszönöm Sántosiné Oláh Editnek, aki nevelte őt is, valamint Deák Márkot és Magyar Bálintot – mondta Kántor Sándor, edző. – Örülök neki, hogy olyan játékosokat kapunk tőle, akiken már csak finomítani kell. Gergye Roland tényleg kinőheti magát Kaposvár kedvencévé, és válogatott is lehet. Az első most az érettségi, utána pedig ráfekszünk arra, hogy a nyitásfogadását összerakjuk. Erre jó lesz majd a nyár. Mi segítjük őt, ő pedig meghálálhatja azzal, hogy kritikus helyzetben elkéri a labdát, és be-beütögeti. Ő pozitív emberévé válhat a csapatnak.”

Gergye Roland saját nevelésű reménységeként bontogatja a szárnyait a pályán, és már készül a Kecskemét elleni bajnoki döntőre.

„Szerintem jól sikerült az elődöntő harmadik felvonása, összeállt a csapat, jól játszottunk, összeszedtük magunkat, és megnyertük a meccset a Kazincbarcika ellen – mondta Gergye Roland. – Szerintem a finálé is eldőlhet három mérkőzés alatt, de lehet öt meccs is! Mindenre oda kell figyelni, és szerintem elsősorban rajtunk múlik, hány mérkőzés lesz.”

Az egyik csapat harmadik győzelméig tartó döntő első mérkőzését pénteken este negyed nyolctól játsszák Kaposváron.

(forrás: kapos.hu)

Címkék: kaposvár röplabda gergye

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr672824262

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása