Elődöntőjéhez érkezett a női juniorbajnokság, a szombati rájátszásban kialakul a négycsapatos döntő mezőnye. A tizenhat csapat Budapesten két helyszínen, valamint Gödöllőn és Egerben küzd a fináléért.

Az alapszakasz után az Extraliga, valamint az NB I 8-8 csapatos mezőnyét négy darab négyes csoportba osztották. A csoportok első helyezettjei küzdhetnek majd a bajnoki címért, kis túlzással tehát az utolsóból is lehet még első. Az Extraligában az alapszakaszt a MÁV Előre nyerte meg, a székesfehérváriak saját csoportjuk favoritjai. A legkiegyensúlyozottabb kvartettnek a C-csoport tűnik, Gödöllőn a békéscsabaiak lehetnek a legesélyesebbek a tornagyőzelemre, ám a hazaiaknak a szurkolók biztatása sokat segíthet. A BITT-Kaposvári NRC együttese kellemetlen meglepetést okozhat, a Veszprémi Egyetemi SC röplabdázóinak pedig komoly erőpróbát tartogat a szombati játéknap.

A B-csoport küzdelmei rögtön rangadóval kezdődnek, a Vasas és a házigazda Újpest reggel kilenctől csap össze. A D-csoport minden bizonnyal meglehetősen egyoldalú lesz, a címvédő BSE egyértelmű esélyes.

Juniorbajnokság, nők, elődöntő (április 2. szombat)

A-csoport (Rákospalota): MÁV Előre SC, NRK-Nyíregyháza, Újbuda TC, Palota-Böllhoff
B-csoport (Újpest): Vasas Duna Autó Óbuda, Újpesti TE, Albrecht-Miskolci VSC-MISI, Kalocsai SE
C-csoport (Gödöllő): Békéscsabai RSE, TEVA-Gödöllői RC, BITT-Kaposvári NRC, Veszprémi Egyetemi SC
D-csoport (Eger): BSE-FCSM, Nyíregyházi Főiskola SE, Agria RC-Eger, Szolnoki Főiskola RK-SI

(forrás: utanpotlassport.hu)

Címkék: röplabda junior

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr872792437

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása