A csepeli Kék Iskola csapata nyerte a IV. korcsoportos fiú diákolimpia budapesti fináléját, a pestszentlőrinci Táncsics Iskola, valamint a Lágymányos előtt. Az elsőséget eldöntő meccsen mind a négy szett a minimális kétpontos különbséggel dőlt el.

A Táncsics Iskola csapatát a másik két együttes egyaránt legyőzte, így tulajdonképpen a torna döntőjét játszották egymás ellen a csepeliek és a pestszentlőrinciek. Hatalmas küzdelem alakult ki, remek labdamenetekkel, hatalmas ütésekkel, védésekkel, remek reklámja volt a röplabdának. Sajnos Budapesten nagyon kevés fiúcsapat van, ezt mutatja a résztvevő csapatok száma, viszont a színvonal pazar volt, és aki megnézte a mérkőzést, csettintett egyet, és azt mondta, ez igen, innen kell építkezni!

Drámai kétórás mérkőzésen nyertek a csepeliek egy remek lágymányosi csapattal szemben. A győzelem értékét növeli, hogy a negyedik játszmát 22:18-as hátrányból fordította meg a későbbi győztes. Ezzel a Kék Iskola együttese bejutott a területi döntőbe, amelyet Egerben rendeznek.

Diákolimpia, IV. korcsoport, fiúk, Budapest
Lágymányos – Táncsics 3:0 (23, 23, 22)
Kék Iskola – Táncsics 3:0 (9, 7, 11)
Kék Iskola – Lágymányos 3:1 (–24, 23, 25, 24)

A Kék Iskola csapata: Tóth Tibor edző, Börcsök Csaba edző, Pavelcze Szabolcs, Orosz Krisztián, Hegyi Tamás, Rozgonyi Bálint, Murzsa Zsolt, Fehér Gábor tanár úr, Hadházi Péter, Csutak Ádám, Ghazal Jamiel, Grimm Ármin, Tóth Tibor, Hajcsák György

Címkék: csepel röplabda diákolimpia

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr932760846

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása