Nehéz helyzetben van a nagy hagyományokkal rendelkező kecskeméti röplabda, ezért a Kecskeméti Sport Egyesület Férfi Röplabda Szakosztálya március 26-án bált szervez, amelynek segítségével megoldódhat egy időre a bajnoki címvédő Kaposvárt is legyőző csapat anyagi problémája!

Kedves Röplabdabarátok!

A Kecskeméti Sport Egyesület Férfi Röplabda Szakosztálya 2011. március 26-án, szombaton 19 órától rendhagyó bált szervez a kecskeméti férfi röplabdasportért. Célunk, hogy a nehéz helyzetbe került sportág működőképességét a továbbiakban is biztosítani tudjuk. A férfi röplabda évtizedek óta elválaszthatatlan része Kecskemét város sportéletének, és szeretnénk, hogy az elkövetkező években is minél több örömöt szerezzen sportszerető közönségünknek. Ezért összefogásra kérünk és buzdítunk mindenkit, aki számára a röplabda játékosként, szülőként, vagy csak egyszerűen szurkolóként örömteli és szép pillanatokat adott.

Ennek jegyében szervezzük meg bálunkat, az alábbiak szerint.

Helyszín: Katona József Gimnázium díszterme (Kecskemét, Dózsa György út 1-3.)
Időpont: 2011. március 26. szombat, 19 óra

Program
19.00: vendégek érkezése
19.45: megnyitó, vendégek üdvözlése
20.00: svédasztalos vacsora
A vacsorát követően mulatozás pirkadatig, közben tombola és meglepetésműsorok.

A meghívó értéke 3500 forint, amely tartalmazza a svédasztalos vacsora árát is!

Amennyiben támogatásra méltónak ítéli célunkat, szeretettel várjuk rendezvényünkre!

Kérjük, részvételi szándékát legkésőbb március 18-ig szíveskedjék jelezni számunkra az alább megjelölt szervezők felé, az itt látható telefonszámok valamelyikén.

Amennyiben nem tud jelen lenni a bálon, de szívesen támogatná rendezvényünket, úgy lehetőség van támogatói jegyek vásárlására is 1000, 3000, 5000 és 10000 forintos értékben előzetes telefonegyeztetés alapján a szervezőknél.

Kása Róbert: 06 30 75 88 379
Dunszt Ferenc, Frici bácsi: 06 30 46 09 459

(forrás: kesport.hu)

Címkék: kecskemét röplabda

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr542716991

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása