Szabó Dávid olasz csapata, a Sisley Treviso 3:2-re nyert ifj. Grózer György lengyel együttese, az Asseco Resovia Rzeszow otthonában a CEV Kupa elődöntőjének első mérkőzésén. A 4300 néző előtt rendezett találkozón Grózer a mezőny toronymagasan legeredményesebb játékosa volt 34 ponttal (+19, 63%), Szabó az első szettben csereként állt be.

• Képgaléria itt!
• Statisztika itt!

Érdekesség, hogy a pontarány ugyanúgy 107:107 lett, mint a szintén kettős magyar érdekeltségű keddi SK Posojilnica Aich/Dob – Arkas Izmir (3:2) osztrák-török Challenge Kupa elődöntőben.

CEV Kupa, férfiak, elődöntő, 1. mérkőzés

Asseco Resovia Rzeszow (lengyel) – Sisley Treviso (olasz) 2:3 (19, –23, 23, –22, –12)
Rzeszow, 4300 néző. Játékvezetők: Schiemenz (német), Loderus (holland)
Rzeszow: Millar, Cernic, Achrem, Baranowicz, Grózer, Kosok. Csere: Ignaczak (liberó), Buszek, Perlowski, Mika. Edző: Ljubomir Travica
Treviso: Fei, Kovar, Boninfante, Bontje, Maruotti, Bjelica. Csere: Farina (liberó), Marcelo, Szabó D., Horstink, Papi, De Tongi. Edző: Roberto Piazza

Bajnokok Ligája, nők, rájátszás, 2. forduló, 1. mérkőzések
Voléro Zürich (svájci) – Scavolini Pesaro (olasz) 1:3 (25, –20, –20, –20)
Eczacibasi VitrA (török) – VakifGunesTTelekom (török) 0:3 (–21, –20, –22)

Címkék: olasz lengyel szabó röplabda treviso rzeszów cev kupa grózer

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr952686850

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása